Bloggen

Første uge på barsel – hjemmefront, autostol og cafebesøg

Kategori: Mand på barsel   |   Skrevet af Anders Stubkjær   |   Ingen kommentarer »
6
Apr '13
I tilbudskø

I tilbudskø

Så nærmer barselsuge 1 sig sin afslutning. 

 Det er krævende at være på barsel, men stadig dejligt. På sin vis er det mønster, der er ved at tegne sig at det er lige så meget arbejde som vanligt. Det er blot hjemmefronten, hvor indsatsen lægges med rengøring og madlavning, osv. – og det er ok, men ikke videre glamourøst. 

Det er faktisk når der sker ingenting overhovedet og der er roligt uden planer at det er sjovest at være på barsel med den lille. 

Samtidigt er det en kilde til stadig undren hvordan en banal indkøbstur og et kort besøg hos familie bogstaveligt talt tager hele formiddagen når baby er med. Alene kunne man snildt klare det på en, eller to timer.

Autostolenes mysterium

Vi var nødt til at investere i en ny autostol, fordi baby T lynhurtigt er vokset ud af den nuværende.

Der var udsalg i den lokale børnetingsbiks, så jeg tog baby med og slog til der. Det er lidt af en videnskab med de autostole med størrelse, form, etc.. 

Der er en risiko ved at købe brugt, fordi du ikke nødvendigvis kan se på autostolen om den har været udsat for et uheld og konstruktionen derigennem er blevet beskadiget.

Det er i hvert fald sælgernes holdning… Jeg er tilhænger af genbrug / købe brugt, men autostol er et af de få punkter, hvor jeg / vi ikke mener det er en god ide, eller er villig til at tage chancen. Og det koster så.

Det var tydeligt at se en forandring hos baby T. Hun kunne se mere og sad bedre i den nye stol og virkede så tilfreds at vi kørte en kort tur.

Musik og cafe

Det lykkedes i fin stil at have baby med på cafe en eftermiddag. Jeg gik derhen med hende i barnevogn og hun var så elskværdig at falde i søvn ti minutter før vi ankom. Jeg fik en times tid til at snakke med en kammerat, så vågnede hun og fik en flaske og efter en times tid mere daskede vi hjem. Sådan! 

Hvis aftalerne for søndagen holder, så har jeg brugt cirka fem timer siden mandag på at spille og / eller skrive musik og det er jeg ret tilfreds med. Jeg tror jeg muligvis kan få lidt mere tid, hvis jeg planlægger det lidt bedre. Vi får at se…

Skriv en kommentar

Om denne blog

Anders

Navn: Anders Stubkjær
Alder: 46 år
Uddannelse: Cand. mag. i Engelsk, Internationale og Mellemøststudier fra Aalborg Universitet. Master of Arts i International Studies, University of Sheffield.
Arbejde: Lektor i engelsk og samfundsfag på Sønderborg Statsskole (STX og HF). Ansvarlig for skolens eksterne kommunikation.


Seneste videoer

Om i-bogen 'New York City - Stories, Structures, Society'
Aalborg University Shakespeare Company - teaser

Vis alle videoer

Kategorier