Bloggen

Med babyer på tur

Kategori: Mand på barsel   |   Skrevet af Anders Stubkjær   |   Ingen kommentarer »
29
Apr '13
"Kunsten"

"Kunsten"

Læren efter sidste weekend er klar: Det kan være meget krævende at tage babyer med på tur, men man må selv gøre erfaringen.

En kammerat, der har en baby lidt ældre end min, og jeg selv satte babyerne i bilen og kørte først til hans forældre på Fyn, hvor vi overnattede og dagen efter til mine i Nordjylland, hvor vi overnattede. Dag 3 returnerede vi så til Sønderborg.

Selv om det var hyggeligt og alt muligt, så var der meget lidt ro og ferietur, fordi der stort set hele tiden var småfolk, der skulle serviceres.

Det er dog stadig som om at jeg for mit vedkommende selv var nødt til at gøre mig den erfaring. Hvis kone, eller forældre havde sagt at det nok blev for meget, hvilket de var kloge nok til at lade være med, ville jeg næppe have lyttet.

Bort set fra dette var et af de kulturelle højdepunkter at opleve Nordjyllands Kunstmuseum, der i øvrigt er barnevognsvenligt.

 

Tags:

Forrige indlæg:

Skriv en kommentar

Om denne blog

Anders

Navn: Anders Stubkjær
Alder: 46 år
Uddannelse: Cand. mag. i Engelsk, Internationale og Mellemøststudier fra Aalborg Universitet. Master of Arts i International Studies, University of Sheffield.
Arbejde: Lektor i engelsk og samfundsfag på Sønderborg Statsskole (STX og HF). Ansvarlig for skolens eksterne kommunikation.


Seneste videoer

Om i-bogen 'New York City - Stories, Structures, Society'
Aalborg University Shakespeare Company - teaser

Vis alle videoer

Kategorier