Bloggen

Vi, de punkterede

Kategori: Mand på barsel   |   Skrevet af Anders Stubkjær   |   Ingen kommentarer »
15
Apr '13
Der lappes

Der lappes

Barnevognen punkterede. Den havde jeg ikke set komme. Jeg havde simpelt hen ikke forestillet mig, at en barnevogn kunne punktere. Når man er på barsel sker der sjældent voldsomme ting, men dette var weekendens overraskelse.

Sønderborg har en meget smuk havnepromenade og jeg havde pakket baby T ind til en længere tur, hvor vi skulle langs promenaden, gennem byen og på biblioteket.

På vej tilbage er baby T faldet i søvn og så opdager jeg skaden. Jeg ringer til min lokale cykelhandler, forklarer ham situationens alvor og at vi gerne vil have assistance når vi kommer om cirka 10 minutter, selv om det er lørdag og de har travlt, etc.

Vi får en fornem behandling. Barnevognens bremse kan holde den stabilt uden det skadede hjul. Efter en meget kort ventetid går cykelhandleren løs på hjulet og klarer operationen på knap ti minutter. I mellemtiden er baby T vågnet og ligger og pludrer.

Barnevognen har jeg købt på den lokale genbrugsstation for den fyrstelige sum af kr. 350. Lapningen koster kr. 110. Så vores udgifter til barnevogn eksploderede i den grad den lørdag…

 

Skriv en kommentar

Om denne blog

Anders

Navn: Anders Stubkjær
Alder: 46 år
Uddannelse: Cand. mag. i Engelsk, Internationale og Mellemøststudier fra Aalborg Universitet. Master of Arts i International Studies, University of Sheffield.
Arbejde: Lektor i engelsk og samfundsfag på Sønderborg Statsskole (STX og HF). Ansvarlig for skolens eksterne kommunikation.


Seneste videoer

Om i-bogen 'New York City - Stories, Structures, Society'
Aalborg University Shakespeare Company - teaser

Vis alle videoer

Kategorier