Barselskaffe og søvnmangel

Barselskaffe og søvnmangel 240 320 Anders Stubkjær.com

Det sker sjældent, men i dag tog jeg en time på sofaen, da baby T var faldet i søvn i formiddag. Jeg havde været oppe kl. 01, 03.30 og kl. 06, fordi hun i en halvvågen tilstand begyndte at græde og skulle have sut før hun faldt til ro, så jeg var mildt sagt groggy.

Det lykkedes mig at rydde lidt op, men meget mere skete der ikke i løbet af formiddagen, eftersom baby T var utroligt pylret og nærmest kun glad når hun sad på skødet, så det var stort set umuligt at lave noget.

Mit gæt er, at der er sket lidt for meget i de seneste dage, hvor vi har været lidt ude, så der skal ikke ske mere end absolut nødvendigt de næste dage.

Jeg var dog til et møde i byen kl. 15. Det tog i realiteten fra kl. 13 at pakke det hele og gøre klar til at komme af sted. Baby T var utrolig nem og glad og charmede sig igennem det hele og faldt så omgående i søvn i barnevognen, da vi gik hjem.

Her til aften har jeg fastgjort en kopholder på barnevognen. Den lokale cykelhandler sponsorerede venligt et par plastic strips af den slags, der normalt bliver brugt til at fastgøre cykellygter på styret. Med dem kunne jeg spænde holderen tilstrækkeligt fast.

Der er brug for kaffe, når du er på barsel! Og jeg skal sove tidligt i dag…