Brug biblioteket på barsel

Brug biblioteket på barsel 1936 2592 Anders Stubkjær.com

I dag var jeg med baby T til ‘Børne-tju-Hej’ på Sønderborg Bibliotek. Børnebiblotekaren Karla sang med smuk stemme, spillede guitar og fortalte små historier, m.m.

Seancen tog fra kl. 09.30 og en halv time frem. Det var perfekt timing. Efter knapt 30 minutter hylede flere af de små, men det på trods var det en fin oplevelse og sjovt at se børnene totalt optaget af Karlas historier.

Der var ca fire fædre, to bedstefædre, godt tyve mødre og dagplejemødre og et væld af børn fra 0-3 år. Jeg havde læst om arrangementet i lokalavisen.

I skrivende stund er klokken 13.50. Jeg skriver dette på min mobil mens jeg går frem og tilbage med barnevogn og forsøger at få ungen til at sove.

Blot for at gøre status på dagen i grove træk indtil nu: Bad, morgenmad, pakning af pusletaske, biblioteksturen, indkøb på vejen hjem, frokostfodring, hænge tøj op, skifte cirka fire bleer og børste tænder og leg med (træt) baby.

Dagens luksus har indtil nu været med benene oppe at læse i American Songwriter i cirka 20 minutter.

Så der er nok at se til.

En aktivitet om formiddagen og så er den første del af dagen gået i hvad der føles som et kort øjeblik. Min fornemmelse er, at på barsel lærer du at blive endnu bedre til at prioritere din tid.

I øvrigt havde jeg før min barsel begyndte en drøm om om ikke dagligt, så i hvert fald ofte at hive baby T med på biblioteket. Hun kunne lege i barnevognen og være glad og stille. Jeg kunne læse avis i en kop kaffes tid. Ja, man har som bekendt lov at drømme…

13.58: Baby T sover omsider!