Første rigtige dag på barsel

Første rigtige dag på barsel 150 150 Anders Stubkjær.com

Mandag d. 29. april 2013 føltes som den første rigtige dag på barsel. Min hustru har været lockoutet i den meningsløse konflikt mellem KL og skolelærerforeningen og begyndte igen på arbejdet i dag.

Selv om jeg nu teknisk set har været på barsel i godt fire uger, så var det alligevel den første dag, hvor det bare var baby og mig selv.

En aftale om et check hos lægen i morges tvang os tidligt ud af fjerene. På gåturen hjem lagde vi vejen forbi mit arbejde og hilste på i ti minutter. Baby T var i hopla og smilede og grinede til de fleste, så det var dejligt.

Hjemme er hun igen begyndt at spise rugbrød med diverse pålæg til vores lettelse. Selv om det varer en del måneder før hun skal i vuggestue, så har jeg hørt de gerne ser at børnene er vant til at kunne spise madpakker, f.eks. med rugbrød. Hun  kan i langt højere grad også få det samme som os til aftensmad, hvilket gør livet lettere.

Til min forbløffelse sov hun 3 timer til middag, så jeg havde rigeligt med tid til at skrive på et projekt, jeg har gang i p.t., lave noget husarbejde og spise frokost i fred og ro. Eftermiddagen og aftenen er gået med en blanding af hun sad selv og legede og hun så skulle underholdes, så jeg gik lidt til og fra.

Ret beset har det været rimelig begivenhedsløst, men temmelig afslappet og hyggeligt.