Om Anders

Danmark og Arktis

Jeg er netop færdig med at lave et undervisningsmateriale om Danmarks forhold til Arktis til Gyldendals digitale samfundsfagsportal. Planen er, at forløbet bliver offentliggjort i løbet af 2017.

Jeg er optaget af emnet, fordi Arktis har en enorm betydning for Kongeriget Danmarks position i international politik og fordi klimaforandringerne er en væsentlig forklaring på de omvæltninger, der sker i Arktis i dag. Derudover vil jeg gerne bidrage til at vi sætter Arktis på dagsordenen i gymnasieskolen, særligt i samfundsfag.

Musik og sangskrivning

Min fritid bruger jeg bl.a. på at spille musik og skrive sange. Jeg forsøger, at indspille de fleste af mine sange i en enkelt demo-version, som du kan lytte til her: https://soundcloud.com/andersstubkjaer

Tidligere har jeg lavet albummet, ’Journeys and Dreams’, der ligger på bl.a. TDC Play og Spotify. Enkelte sange fra albummet finder du også på YouTube.

Politik

Jeg er interesseret i bl.a. den lokalpolitiske debat i Sønderborg Kommune og skriver af og til læserbreve. Jeg skriver også kronikker fra tid til anden. Den seneste er fx om Sarajevo, som jeg besøgte med en gymnasieklasse i foråret 2017. Du kan se oversigten over mine skriverier under ’artikler’.

Læs mere

Vil du læse mere, så er du velkommen til også at besøge min LinkedIn-profil. Du er velkommen til at kontakte mig på mail @ andersstubkjaer . com, eller på mobil: +45 3029 7545.

Venlig hilsen,
Anders Stubkjær

September 2017