Om Anders

Arktis og undervisning

I øjeblikket arbejder jeg på at lave et IT-undervisningsmateriale om Danmarks forhold til Arktis til Gyldendal kommende digitale samfundsfagsportal. Planen er, at det bliver offentliggjort i slutningen af 2016, eller begyndelsen af 2017.

Jeg er optaget af emnet, fordi Arktis har en enorm betydning for Kongeriget Danmarks position i international politik og fordi klimaforandringerne er en væsentlig forklaring på de omvæltninger, der sker i Arktis i dag. Derudover vil jeg gerne bidrage til at vi sætter Arktis på dagsordenen i gymnasieskolen, særligt i samfundsfag.

Musik og sangskrivning

I fritiden spiller jeg musik og skriver sange. Indtil nu har jeg lavet et album, ’Journeys and Dreams’, der ligger på bl.a. TDC Play og Spotify. Enkelte sange fra albummet kan du også finde på YouTube. Demo-versioner af enkelte nyere sange lægger jeg her: https://soundcloud.com/andersstubkjaer

Politik

Jeg deltager i den politiske debat i Sønderborg Kommune og skriver i den sammenhæng af og til et læserbrev. Du kan se oversigten over dem under ’artikler’.

Læs mere

Vil du læse mere, så er du velkommen til også at besøge min LinkedIn-profil. Du er velkommen til at kontakte mig på mail @ andersstubkjaer . com, eller på mobil: +45 3029 7545.

Venlig hilsen,
Anders Stubkjær

Maj 2016