Om Anders

Danmark og Arktis

Jeg er optaget af Danmarks forhold til Arktis. Regionen har en enorm betydning for Kongeriget Danmarks position i international politik og indeholder så mange spændende aspekter. På trods af dette, er interessen for regionen meget lille herhjemme.

Jeg vil gerne yde et beskedent bidrag til at vi i langt højere grad sætter Arktis på dagsordenen i gymnasieskolen, særligt i samfundsfag.

Derfor har jeg – i samspil med Martin Breum – netop lavet et undervisningsforløb, som nu ligger her på hjemmesiden til fri afbenyttelse. Det er en sammenskrivning af de undervisningsforløb jeg har kørt i løbet af de seneste par år og er således et ‘work in progress’.

Vælger du at bruge forløbet, eller dele af det, så hører jeg gerne fra dig, hvis du har ideer, eller kommentarer til hvordan det kan gøres bedre.

Musik og sangskrivning

Min fritid bruger jeg bl.a. på at spille musik og skrive sange. Jeg spiller i folk-rock trioen ‘East Coast Acoustic’, som har base i Sønderborg. Vi spiller vores egen akustiske fortolkning af Bruce Springsteens album ‘Born in the USA’. Du må meget gerne følge os på Facebook.

Derudover indspiller jeg flere af mine sange i en meget enkelt demo-version. Du kan lytte til dem her: https://soundcloud.com/andersstubkjaer

Tidligere har jeg lavet albummet, ’Journeys and Dreams’, der ligger på bl.a. TDC Play og Spotify. Enkelte sange fra albummet finder du også på YouTube.

Læs mere

Vil du læse mere, så er du velkommen til også at besøge min LinkedIn-profil. Du er velkommen til at kontakte mig på mail @ andersstubkjaer . com, eller på mobil: +45 3029 7545.

Venlig hilsen,
Anders Stubkjær

Juli 2018

Om denne blog

Anders

Navn: Anders Stubkjær
Alder: 46 år
Uddannelse: Cand. mag. i Engelsk, Internationale og Mellemøststudier fra Aalborg Universitet. Master of Arts i International Studies, University of Sheffield.
Arbejde: Lektor i engelsk og samfundsfag på Sønderborg Statsskole (STX og HF). Ansvarlig for skolens eksterne kommunikation.


Seneste videoer

Om i-bogen 'New York City - Stories, Structures, Society'
Aalborg University Shakespeare Company - teaser

Vis alle videoer

Kategorier